Wednesday, December 30, 2009

Peralihan bermula..

Pada 10 Ogos yang lalu, saya telah mengumumkan akan mengundur diri dari mengendalikan blog ini dan blog PIBG. Ia disebabkan proses peralihan biasa yang berlaku dalam kepimpinan PIBG. Namun disebabkan beberapa masalah, peralihan itu tidak berjalan lancar. Saya masih lagi mengepos beberapa catatan ke blog-blog ini. Hari ini, saya terserempak dengan Pencatat II dan beliau bersetuju untuk mengambilalih blog2 ini. Saya yakin blog-blog ini akan lebih sentiasa dikemaskini berita dan gambar2nya. Selamat maju jaya!

14 comments:

Anonymous said...

semoga yang terbaek...!!!


wslm~

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Anonymous said...

salam, nape blog ni la dah tak update, ape dah jadi.ada org tak.

Anonymous said...

sy tak setuju ngan penubuhan BKP. BKP kebanyakan nye diambil dr pengawas sekolh. tp bape jauh diorng ni boleh mengawal asrama. masalah disiplin sekolah pun tak dapat kawal. ni la pulak masalh asrama. lg pun ini akn memenatkan pelajar. seseorg BKP itu akn strees punye untk menjaga disiplin pelajar di skola dan asrama. itu lah sbb sy tak setuju penubuhan BKP. baru bape bln ditubuhkan dah ramai bkp bising ngan mcm2 masalah tak mcm biro tak bising un atau dah strees menangani disiplin pelajar

Anonymous said...

ai bape bln lg baru nak update blog ni

Anonymous said...

update this blog plis..im waiting...

Anonymous said...

ni apehal lak kutok2 bkp?..tawu x..bkp ni amanah dari Allah...mcm mereka nk sgt je pegang tanggungjawab sebagai bkp..saya mahu tnye,adakah bkp yg mngurus masalah disiplin?bukankah mereka hanya melaporkan?dan jika bkp dibubarkan..apekah y akn terjadi pada skolah kite??bygkan...dan jika anda tidak stuju dgn pnubuhan bkp, sy minta anda brikan pendapat lain...terima ksih..minta maaf klu terkasar bahasa

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Anonymous said...

assalamualaikum...boleh tak updatekan yg terbaru pasal smamaiwp .

ina's world said...

barakallahufik.

Anonymous said...

tlg la..sye merayu sgt..mane berita terbaru ttg sma maiwp??..kalo x de..baik pihak pengurusan lama yg urus this kind of blogspot..minx maaf terkasar bahasa..tapi..kami perlukan berita yg fresh..

Anonymous said...

btul tu..bg cikgu aisyah pun x pe..sbb..blog beliau selalu update..

Anonymous said...

ni blog beliau..http://srikandi0331.blogspot.com/

Anonymous said...

jap.nakckp pasl isu bkp patot bubar ke x.rasenye,bukan patot bubar.cuma patot adekan jwtn biro2 asrma mcm sblm2 ini.coz bkp stdent gak,perlu rehat,mkn tidor.xkn 24 jam nak pkir hal asrma n skolah,nak pkir handle program skolah lg,aktvti biro kat asrama lg...TETAPI,kalo timbul isu kuase sape lg besar bkp@biro asrama mcm yg pnh blaku time 2009.bkp patot yg tertinggi.dan dbwahnya de biro asrama.tp plantikan biro asrma 2 kne rasmi baru student yg jd biro asrma 2 berani nak grak.....brani nk kuar idea,nk wat meting...dll.maaf andai khilaf bicara.wasalam...dr generasi pertma smamaiwp....:-)